bic code INTERNATIONAL CARD SERVICES

BIC Code International Card Services: Everything You Need to Know

Als je op zoek bent naar een creditcard, is het belangrijk om te weten wat een BIC-code is. Een BIC-code staat voor Bank Identifier Code en wordt gebruikt om internationale betalingen te verwerken. International Card Services (ICS) is een van de meest populaire creditcardmaatschappijen in Nederland en biedt een breed scala aan kaarten voor persoonlijk en zakelijk gebruik. In dit artikel zullen we ingaan op de BIC-code van ICS en wat het betekent voor jou als kaarthouder.

Wat is een BIC-code?

Een BIC-code is een unieke identificatiecode voor banken en financiële instellingen. Het wordt gebruikt om internationale betalingen te verwerken en ervoor te zorgen dat het geld terechtkomt bij de juiste bank en rekeninghouder. De BIC-code bestaat uit acht of elf karakters en wordt meestal weergegeven als een reeks letters en cijfers.

Wat is de BIC-code van International Card Services?

De BIC-code van International Card Services is ICSBNL2A. Dit is de unieke identificatiecode voor ICS en wordt gebruikt bij internationale betalingen en transacties. Als je geld wilt overmaken naar ICS of een betaling wilt ontvangen van ICS, heb je deze code nodig.

Welke kaarten biedt International Card Services?

International Card Services biedt een breed scala aan kaarten voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Enkele van de meest populaire kaarten zijn:

– Visa World Card
– Mastercard Classic
– Visa World Card Gold
– Mastercard Gold
– Visa World Card Business
– Mastercard Business

Elke kaart heeft zijn eigen voordelen en kenmerken, zoals een hogere bestedingslimiet, cashback, reisverzekering en meer. Het is belangrijk om de verschillende kaarten te vergelijken en te kijken welke het beste bij jouw behoeften past.

Hoe vraag ik een kaart aan bij International Card Services?

Het aanvragen van een kaart bij International Card Services is eenvoudig en kan online worden gedaan. Je hoeft alleen maar naar de website van ICS te gaan en de benodigde informatie in te voeren, zoals je persoonlijke gegevens, inkomen en woonadres. Als je aan de vereisten voldoet, ontvang je binnen enkele werkdagen je kaart.

Wat zijn de voordelen van een kaart van International Card Services?

International Card Services biedt verschillende voordelen voor kaarthouders, zoals:

– Wereldwijde acceptatie: ICS-kaarten worden geaccepteerd op miljoenen locaties over de hele wereld.
– Contactloos betalen: je kunt snel en gemakkelijk betalen zonder je kaart uit je portemonnee te halen.
– Aankoopverzekering: sommige ICS-kaarten bieden een aankoopverzekering, waarmee je aankopen automatisch verzekerd zijn tegen schade, verlies of diefstal.
– Online betalen: je kunt veilig en gemakkelijk online betalen met je ICS-kaart.
– Gespreid betalen: sommige ICS-kaarten bieden de mogelijkheid om gespreid te betalen, waardoor je grote aankopen in termijnen kunt afbetalen.

Wat zijn de kosten van een kaart van International Card Services?

De kosten van een kaart van International Card Services kunnen variëren, afhankelijk van de kaart die je kiest. Sommige kaarten hebben jaarlijkse kosten, terwijl andere geen kosten in rekening brengen. Het is belangrijk om de kosten en voorwaarden van elke kaart te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een creditcard, is het belangrijk om te weten wat de BIC-code van de kaartmaatschappij is. International Card Services is een populaire creditcardmaatschappij in Nederland en biedt verschillende kaarten voor persoonlijk en zakelijk gebruik. De BIC-code van ICS is ICSBNL2A en wordt gebruikt bij internationale betalingen en transacties. Door de voordelen en kosten van elke kaart te vergelijken, kun je de beste kaart kiezen die past bij jouw behoeften en budget.

FAQs

1. Wat is een BIC-code?
Een BIC-code is een unieke identificatiecode voor banken en financiële instellingen die wordt gebruikt bij internationale betalingen.

2. Wat is de BIC-code van International Card Services?
De BIC-code van International Card Services is ICSBNL2A.

3. Welke kaarten biedt International Card Services?
International Card Services biedt een breed scala aan kaarten voor persoonlijk en zakelijk gebruik, waaronder Visa World Card, Mastercard Classic, Visa World Card Gold en Mastercard Gold.

4. Wat zijn de voordelen van een kaart van International Card Services?
International Card Services biedt voordelen zoals wereldwijde acceptatie, contactloos betalen, aankoopverzekering, online betalen en gespreid betalen.

5. Wat zijn de kosten van een kaart van International Card Services?
De kosten van een kaart van International Card Services kunnen variëren, afhankelijk van de kaart die je kiest. Sommige kaarten hebben jaarlijkse kosten, terwijl andere geen kosten in rekening brengen.